traffic.jpg

Trygghet genom kunskap

VI GÖR SVERIGE SÄKRARE

 

Vi har bytt namn till SÄKER KOMPETENS och ni kan hitta vår nya hemsida på:

www.sakerkompetens.se

TRYGGA FASTIGHETER

Skapa bättre boendemiljöer och höj värdet på fastigheter genom att öka tryggheten för boende

RADIKALISERING

Få förståelse för problematiken i 
våldsfrämjande extremism genom våra konkreta utbildningar.

TRYGGARE KROG

Trygga och säkra arrangemang ger gästerna en bättre upplevelse och krögaren högre lönsamhet.

Vision

Trygghet Innovation Sverige AB drivs av en stark vilja att skapa ett tryggare samhälle och samtidigt skapa stor kundnytta.

Vi vill hjälpa organisationer med kostnadseffektiva lösningar anpassade efter kundens önskemål. Bolaget vill lösa dagens men också morgondagens problem med innovativa lösningar och strävar efter att utveckla idéer som skapar mervärde för kunden men också för samhället i stort. Vi vill bli det självklara valet för organisationer och en långsiktig partner inom trygghet och säkerhet.

Samarbeten

Trygghet Innovation söker kompetenta och engagerade samarbetspartners inom säkerhetsbranschen. Vi värderar ett bra affärsnätverk väldigt högt, och ser vinsten med att hjälpa andra till bra business. Ser Du möjligheter för ett samarbete eller bär du på en spännande idé som kan skapa ett tryggare samhälle?

Intresserad av att skapa ett samarbete?

Om oss

Trygghet Innovation Sverige AB verkar i hela Sverige. Med hög kompetens och stort engagemang som ledord, vill bolaget bidra till ett tryggare samhälle. Trygghet Innovation har ett stort nätverk av samarbetspartners inom flera olika branscher, framförallt inom säkerhetsbranschen. Bolagets VD och ägare är Andreas Ring.

Kontakt

Tag kontakt med oss via 0703-64 50 60 eller info@trygghetinnovation.se . Du kan även använda kontaktformuläret nedan.